Implementere en chat på bedriftens hjemmeside

Ulike nettsteder har ulike behov. Tilgjengelighet er alfa omega for bedrifter, og forbrukeren stiller strenge krav. En bedrift kan være så seriøs og bra som den vil, men har den ikke et innbydende nettsted, er løpet tapt.

Hjemmesiden må ikke bare se bra ut og være informativ, men også tilgjengeliggjøre bedriftens tjenester. Spørsmål må kunne stilles og svar må kunne gis. Første steg er ved å ha en utfyllende FAQ-seksjon. Her bør de vanligste spørsmålene både stilles og svares på. Neste steg er å ha en tilgjengelig kundeservice. Forbrukeren blir mer direkte med tiden og spør om hjelp om de skulle trenge det.

Ved å implementere en live-chat, gjør du deg selv mye mer attraktiv. På kundo.no kan du bestille én av de beste løsningene som finnes. Her samles all kundeservice på ett og samme sted – både telefon, e-post, FAQ og chat. Det å sitte i telefonkø oppleves kjedelig for mange. Livechaten øker derfor i popularitet, både for forbruker og den som driver kundeservice. Med chat føles ikke ventingen like lang, og kunden får svar på spørsmål og problem skrifltig. På den måten slipper man å be om gjentakelser og nye forklaringer på telefon.

Chad West