Lag din egen blogg

I dag kan hvem som helst fortelle om livet sitt i en blogg. Det er bare å klikke seg inn på et bloggnettsted og opprette din egen side. Stadig flere blogger og konkurransen har blitt mye tøffere de siste årene. Dette gjør at man virkelig må utfordre seg selv for å henge med i utviklingen.

Gjør siden lettnavigert

Det er flere ting man kan gjøre for å sørge for at leserne enkelt finner frem på siden. Det er viktig å bygge en god linkestruktur som gjør at alt henger sammen. En sentral del i dette er en informativ meny som gir en god oversikt over bloggen. Dette har vi tidligere omtalt i en svært utfyllende bloggpost. Etter å ha lest denne bør du ha full oversikt over hvilke tiltak du bør iverksette på din blogg.

Få oppmerksomhet

Det er flere ting man kan gjøre for å få oppmerksomhet rundt egen blogg. Blant annet kan man registrere seg på et kjent nettsted som Blogg.no. Her kan du opprette din egen blogg og kan i enkelte tilfeller oppleve å bli promotert på fremsiden. I tillegg kan man få flere organiske linker ved å levere godt innhold. Om man skriver om interessante tema som mange har interesse av så er sjansen stor for at flere ønsker å omtale dette. Et annet alternativ er å kjøpe reklame for ditt nettsted på for eksempel Facebook. Dette er en effektiv metode for å komme i kontakt med potensielle fremtidige lesere.Det viktigste man gjør er å opprette bloggen. Dette er det store steget som mange er redd for å ta. Når man har fått sin egen side så kommer gjerne motivasjonen automatisk etterhvert som man får respons. Da blir det en glede å skrive om egne interesser og eget liv på internett. 

Chad West